Світлодіодні світильники для спортзалів та стадіонів: види та особливості

Під терміном промислового освітлення зазвичай маються на увазі найрізноманітніші освітлювальні прилади, які можуть висвітлювати значні простори та працювати в інтенсивному режимі. Такі пристрої пропонує національний український виробник. У його лінійці є велика кількість приладів, починаючи з освітлення для стадіонів, та закінчуючи торгово-офісним та вуличним обладнанням.

Основні види приладів та їх особливості

Компанія випускає світильники під брендом LEDSTER. Виробництво зосереджено в Україні, для створення приладів використовують елементну базу лідерів галузі – Philips, OSRAM. CREE. Серед великої номенклатури виділяють такі групи продукції:

  1. Світильники для промислових цехів та територій будь-якого типу. Тут можна виділити прожектори світлодіодні, панелі та лінійні пристрої.
  2. Прилади для спортивних майданчиків та стадіонів, світильники для спортзалів, що враховують особливості використання таких просторів.
  3. Прилади для сільськогосподарських підприємств: ферм, птахофабрик, елеваторів, овочесховищ, теплиць.
  4. Пристрої вуличного та садово-паркового освітлення.
  5. Світильники, які зупиняються на складах, об’єктах торгівлі, офісах або інших приміщеннях, що використовуються для різноманітної діяльності людей.

Кожен варіант відрізняється тривалістю експлуатації при найінтенсивніших варіантах використання. Напрацювання пристроїв гарантується в 50 тисяч годин, практично показники становлять величину набагато більше. Висока віддача в 140 лм/Вт дозволяє відповідати найсуворішим нормативам охорони праці щодо освітленості робочих просторів.

Переваги обладнання

Велика різноманітність, продуманість конструкції, якість виготовлення та висока захищеність від зовнішніх впливів складають комплекс характеристик освітлювальних світлодіодних приладів «LEDSTER».

Це досягається за рахунок передових технологій виробництва, технічного обладнання, досвіду та кваліфікації персоналу. Враховуються всі нові тенденції у галузі та зростаючі вимоги щодо забезпечення безпеки праці у різних сферах діяльності людини. Системи є гарними, зручними у монтажі. Вони можуть мати різну форму, розмір, масу, варіант установки, що дозволяє підібрати найоптимальніший варіант під конкретні умови. Продукція доставляється у всі регіони країни надійно упакованою та захищеною.

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 62,963.00 4.4%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 2,462.81 5.78%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999959 0%
  • bnbBNB (BNB) $ 565.85 3.27%
  • solanaSolana (SOL) $ 143.28 9.39%
  • usd-coinUSDC (USDC) $ 0.999834 0.02%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.589679 1.77%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 2,462.23 5.71%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.105869 4.14%
  • the-open-networkToncoin (TON) $ 5.71 1.55%